EVRİM KURAN PEOPLE MAKE THE BRAND – CAMPUS’Ü ANLATTI

Hurriyet.com.tr Kampüs | 07.05.2018

91. sayımızda Kariyer sayfamızın konuğu, Dinamo Danışmanlık Kurucu Ortağı ve Universum Orta Doğu Direktörü Evrim Kuran. Kuran ile üniversite öğrencilerini, kariyer yollarında yakından ilgilendiren People Make The Brand – Campus etkinliği hakkında konuştuk.

Öncelikle henüz haberdar olmayan arkadaşlarımız için sormak isteriz, “People Make The Brand” nedir ve 6.’sı düzenlenen bu etkinliğin temel amacını nasıl tanımlarsınız?

People Make The Brand işveren markası alanındaki gelişmelerin ve trendlerin yanı sıra yerli ve global pek çok işveren markasının stratejik yaklaşımlarının sunulduğu ve Universum En Çekici İşverenler Araştırması sonuçlarının etraflıca irdelendiği bir konferans. Tüketici markaları ve işveren markalarının buluştuğu ortak paydayı yani insanı merkezine koyan ve insan kaynakları, pazarlama ve iletişim dünyasını bir araya getiren bir konferans. 6 yıl önce hayata geçirdiğimiz bu etkinliğin iddiası markayı inşa edenin insan oluşu. Son 10 yıldır organizasyonel çekicilik ve işveren markası alanında yaptığımız çalışmalarda kendi içimizde dile getirdiğimiz bir sözü, bu etkinlik markası olarak konumladık ve büyüterek geliştirdik. Bugün People Make The Brand, konuşmacıları ve ele aldığı konularla her yıl işi insan olanların merakla beklediği bir konferans haline geldi.

Devamı İçin Tıklayınız